Om Hvita Rum


Jag heter Lotta och det är jag som driver Hvita Rum. Välkommen till mig för en stunds vardagslyx.


Det var på våren 2015 jag kom på idén med två vita fina rum. Jag, Lotta, hade gått healingkurs och behövde någonstans här hemma att ta emot mina kunder. Platsen fanns i vårt uthus. Rummen inreddes vita och gammeldags därav namnet med gammeldags stavning, Hvita Rum. Här kan jag nu i lugn och ro ge healing och ha meditationskvällar.


Under 2016 utbildade jag mig till massör. Både svensk klassisk massage och avslappningsmassage. Detta är ett bra "må-bra-komplement" på Hvita Rum. Massage är väldigt bra för kroppen att släppa spänningar och fylla på med ny energi. Men framför allt är det ju så skönt! Jag har gått kurs i att lära mig mer om triggerpunkter, kinesiologi, lymfdräneringsmassage och gravidmassage.

Våren 2019 utbildade jag mig för att ge ansiktsbehandling och vaxning med roll-on-vax. Jag samlar på mig olika redskap för hitta vägar så att Ni som kommer till mig ska få ut så mycket som möjligt av ert besök.


Jag välkomnar er till Hvita Rums vilsamma miljö mittemellan våra städer Halmstad och Falkenberg i Halland. Ni finner mig på Skansgatan 16, Slöinge.


Varmt välkommen!

Hvita Rum har en samarbetspartner som jag varmt rekommenderar, det är osteopat Pernilla Elmgren i Halmstad. Läs mer om hennes verksamhet här

Hvita Rum

Skansgatan 16, Slöinge

073-028 37 44

info@hvitarum.se

www.facebook.com/hvitarum