Om Hvita Rum


Jag heter Lotta och det är jag som driver Hvita Rum. Välkommen till mig för en stunds vardagslyx.


Det var på våren 2015 jag kom på idén med två vita fina rum. Jag, Lotta, hade gått healingkurs och behövde någonstans här hemma att ta emot mina kunder. Platsen fanns då vårt uthus. Rummen inreddes vita och gammeldags därav namnet med gammeldags stavning, Hvita Rum. Nu har verksamheten flyttat till större lokaler i Getinge. Här har jag ett stort luftigt väntrum där jag har plats för både meditationskvällar och qigong.


Under 2016 utbildade jag mig till massör. Både svensk klassisk massage och avslappningsmassage. Detta är ett bra "må-bra-komplement" på Hvita Rum. Massage är väldigt bra för kroppen att släppa spänningar och fylla på med ny energi. Men framför allt är det ju så skönt! Jag har gått kurs i att lära mig mer om triggerpunkter, kinesiologi, lymfdräneringsmassage och gravidmassage.

Våren 2019 utbildade jag mig för att ge ansiktsbehandling och vaxning med roll-on-vax. Jag samlar på mig olika redskap för hitta vägar så att Ni som kommer till mig ska få ut så mycket som möjligt av ert besök.


Jag träffade mycket människor och många tankar och funderingar kommer upp under mina behandlingar, så dags igen att utvecklas! I maj 2020 blir jag coach med inriktning kbt/akt. Jag har även utbildat mig som stresscoach och lärt mig ny qigong. Qigong är något jag haft med mig under många år men inte haft någon utbildning i. Sommaren-22 utbildar jag mig i Access Bars efter att jag själv fått behandlingen några gånger och tyckt den vänder energin så effektiv i mig. Såklart vill jag kunna ge detta till er. Jag har även avlutat ett första år i shamansk healing. Mest för min egen skull men såklart ger det avtryck i mina behandlingar. Min trumma köptes in och den används emellanåt under healingar och meditationer.Jag välkomnar er till Hvita Rums vilsamma miljö ganska så mittemellan våra städer Halmstad och Falkenberg i Halland. Ni finner mig på Ekebergsvägen 37, Getinge.


Sällan men ibland kan finnas hund ibland i lokalen.


Varmt välkommen!Hvita Rum

Ekebergsvägen 37, Getinge

073-028 37 44

info@hvitarum.se

www.facebook.com/hvitarum