Resan-behandling


En läkande behandling för att släppa känslomässiga och fysiska blockeringar i kroppen. Vi löser upp spänningar som satt sig som ett känslominne, när det sitter där blockerar det flödet i kroppen och flödet i livet.


Vi går in i känslor, gamla cellminnen och verkligen känner dem. Sedan undersöker vi vilka personer känslorna har med att göra, ofta är det från din barndom. Den viktigaste biten är sedan att göra upp med personerna, komma i nära kontakt med din själ som hjälper dig skänka ljus och kärlek över situationen.


Smärta depression, oro, sorg, vrede är känslor som du kan släppa. När blockeringarna är borta får du ett bättre flöde, du vet bättre vad du vill i livet, vad som är bra för dig. Du kommer helt enkelt leva i bättre samklang med din själ och följa din livsväg.


Under behandlingen ligger du på en brits. En Resan-behandling kan ta upp till 4 timmar. Vi börjar på förmiddagen och avlutar inte förrän vi är klara.

Jag bjuder på te och frukt.


Jag är utbildad i Resan-behandling hos Maria Hope Rosenlind. Behandlingen är baserad på Brandon Bays psykoterapeutiska behandlingsteknik från hennes bok ”Resan”. Man kan läsa boken innan men låt den inte skapa förväntningar på hur din behandling kommer att vara. Alla har sin egen unika resa.


Pris: 2500 kr

Hvita Rum

Ekebergsvägen 37, Getinge

073-028 37 44

info@hvitarum.se

www.facebook.com/hvitarum