Raindrop behandling


En effektiv behandling där oljorna får verka.


Raindrop-behandlingar lindrar smärta i kroppen, sätter igång läkningsprocesser och rensar ut gifter. Den är även bra för ett tungt sinne, en stressad kropp eller inflammationer.


Raindrop-oljorna har alla olika effekter på kroppen. Jag använder 9 olika oljor, som du kan läsa mer specifikt om här.


De renar kroppen från gift och slagg. De tar bort bakterier och virus som ligger inkapslade utmed ryggraden. Det ger en frisk rygg, nacke och hela kroppen.  Metoden att fjäderlätt stryka ut oljorna på huden ger helande energier och stärker även akupunktursystemet och blod-och lymfflödet. Det är en behandling som ger avslappning där oljorna går in i kroppen och gör jobbet. Luktsinnet är det sinne som direkt påverkar sinnestämmningen så aromerna från oljorna gör dig lugn, glad och balanserad. Egentligen är raindrop en slags healingmetod. Precis som vid healing ger behandlingen dig det bästa för dig, där kroppen väljer att ta hand om det som är väsentligast. Så har du ont i nacken, kan det vara så att din sömn i första hand blir bättre då kroppen prioriterar det som viktigast för kroppens helhet. Ingen behandling är "spilld" utan kroppen tar alltid till sig oljorna, avkopplingen och beröringen.


Du ligger först på rygg på britsen medan jag börjar stryka in oljorna på dina fötter och stimulerar härmed kroppens meridiansystem. Meridansystemet styr hur livsenergi rör sig i blod och nervsystemet. Jag balanserar kroppen via fötterna. Sedan får du ligga på mage medan jag droppar och stryker ut oljorna utmed ryggraden. Behandlingen avslutas med att du ligger ca. 10 minuter med varm fuktig handduk på ryggen så oljorna verkligen får tränga in i kroppen.


Behandlingen tar ca 60 minuter.


För att få kroppen i balans och bli av med gifterna kan det vara bra att göra några Raindrop- behandlingar tätt. För varje behandling kommer vi mer in på djupet av ditt problem, för in mer energi i området och får bort blockeringen som sitter där och ger dig svårigheter.

Generellt tycker jag att 3 behandlingar tätt som en kick-start är att rekommendera men att ta en enstaka behandling är såklart bättre än ingen.


Pris: 880 kr
Hvita Rum

Ekebergsvägen 37, Getinge

073-028 37 44

info@hvitarum.se

www.facebook.com/hvitarum