Meditationskväll


Släpp stressen och fyll på med ny energi. Välkommen på en meditationskväll i Hvita Rums ljus för din inre resa.


Meditationskvällen ger dig en lugn stund där du leds genom en meditation. Här stannar vi upp en stund i vardagen och lyssnar på vårt inre. Vi öppnar upp våra chakran för att kunna ta åt oss av livsenergi. Allt för att kunna leva ett enklare, gladare liv. Var och en får det den behöver, så som utrensning, balans eller energipåfyllning. Det är bra och roligt att meditera i grupp, vi lär oss av de andra, energierna i rummet blir starka och man får insikter utifrån andra människors liv. Vibrationerna från musik får oss att må bättre, så inslag av musik är alltid en del av meditation på Hvita Rum.


Efteråt pratar vi om meditationen och alla får dra varsitt änglakort. Vi dricker en kopp te ihop eller en frukt och vatten. Meditationen på Hvita Rum är personlig med en liten och intimt grupp på max 8 personer.


NÄSTA MEDITATION onsdagen 11/3 kl. 18.30 - ca 20.00


Pris: 200 kr per gång

Anmälan krävs! Du bokar in dig genom att klicka boka-knappen, där du kommer till boka direkt.

Avbokning samma dag debiteras med fullt pris.Om du vill boka mig för en meditation för sluten grupp, såsom tjejgäng, kollegor eller annat gör jag gärna en privat meditation för er. Vi är på Hvita Rum eller så kommer jag till er, men med tillägg för mil-ersättning på priset. Likaså om ni är fler än 8 personer tillägg med 150 kr per person.


Pris: 1500 kr på Hvita Rum

Hvita Rum

Skansgatan 16, Slöinge

073-028 37 44

info@hvitarum.se

www.facebook.com/hvitarum