Meditationskväll


Släpp stressen och fyll på med ny energi. Välkommen på en meditationskväll eller en kväll med qigong i Hvita Rums ljus för din inre resa.


Meditationskvällen ger dig en lugn stund där du leds genom en meditation. Här stannar vi upp en stund i vardagen och lyssnar på vårt inre. Vi öppnar upp våra chakran för att kunna ta åt oss av livsenergi. Allt för att kunna leva ett enklare, gladare liv. Var och en får det den behöver, så som utrensning, balans eller energipåfyllning. Det är bra och roligt att meditera i grupp, vi lär oss av de andra, energierna i rummet blir starka och man får insikter utifrån andra människors liv. Vibrationerna från musik får oss att må bättre, så inslag av musik är alltid en del av meditation på Hvita Rum.


Efteråt pratar vi om meditationen och alla får dra varsitt änglakort. Vi dricker en kopp te ihop eller en frukt och vatten. Meditationen på Hvita Rum är personlig med en liten och intimt grupp på max 8 personer. Vi håller tilli lokalen precis jämte i samma uthus.


NÄSTA MEDITATION: Lättast att se på Facebook eller Instagram efter aktuell mediation.


Pris: 250 kr per gång

Anmälan krävs! Du bokar in dig genom att klicka boka-knappen, där du kommer till boka direkt.

Avbokning samma dag debiteras med fullt pris.Om du vill boka mig för en meditation för sluten grupp, såsom tjejgäng, kollegor eller annat gör jag gärna en privat meditation för er. Vi är på Hvita Rum eller så kommer jag till er, men med tillägg för mil-ersättning på priset. Likaså om ni är fler än 8 personer tillägg med 150 kr per person.


Pris: 2000 kr på Hvita Rum
Qigong


En stund där vi gör qigong tillsammans. Det kan vara lite medicinsk qigong, qigong från de fem elementen, powergigong och gigong för att rensa andligt skräp. Vi står upp hela tiden, övningarna passar ALLA, ung som gammal, tränad, smidig eller stel. I övningarna arbetar man hela tiden med sin andning. Andas ut gammal energi och släpper in ny. Vi lägger in en stund med egen-massage och själv-healing som ju ligger mig varmt om hjärtat. 

Ta på bekväma kläder och egen vattenflaska.


Vi håller på i ungfär en timme. Du bokar din plats direkt till mig.


Pris: 750 kr för fem tillfällen.


Just nu har jag en grupp igång på måndags kväll 18-18.45.Hvita Rum

Ekebergsvägen 37, Getinge

073-028 37 44

info@hvitarum.se

www.facebook.com/hvitarum