Massage


Hvita Rum erbjuder klassisk svensk massage.


Jag ger en omsorgsfull svensk klassisk massage. Massage är bra för välbefinnandet, den har en lugnande inverkan på kroppen. Massage löser upp spänningar och verkar muskelavslappnande. Den ger smärtlindring, ökar cirkulationen och tar på så sätt bort slaggprodukter ur kroppens muskel och lymfsystem. Massage har en positiv inverkan på bindväven, blodkärl och huden mår även bra av den välgörande massageolja. Men framför allt får du en lugn, skön och avkopplande stund för bara dig.


Hvita Rum använder YoungLivings ekologiska massageoljor med eteriska oljor. De har speciella effekter som hjälper till och förstärker massagen, såsom lavendel som lugnar, pepparmint som piggar upp eller vintergröna som lindrar ömma leder.

Eftersom intresset hos mig väcktes för oljornas effekt har jag även gått ublidning i raindrops-massage. Där droppar jag rena eteriska oljor på ryggen och stryker ut.


Du bokar din massage för 25, 45, 55 ,75 eller 90 minuter och väljer där du mest behöver en välgörande svensk klassisk massage med inslag av avslappnade svepande rörelser. Jag masserar rygg, nacke, länd, baksida av benen, fötter, framsidan av benen, händer, armar, mage/bröst och kanske en avslutande ansiktsmassage.
Lymfdränagemassage:


En rytmisk avslappnade massage med mycket svepande rörelser. Denna massage passar ALLA, men extra bra för reumatiker, fibromyalgi och gravida. Den följer kroppens nymf/meridiansystem. Den hjälper kroppen att föra bort slagg från vävnader, lindrar muskelspänning och lättar svullnader.


Gravidmassage:


Gravidmassagen är en lymfdräneringsmassage som är en mjuka och mild massage.Hör använder jag en speciell olja som är lämpad för gravida, att komma i en lugn romantisk stämning. Det är Young livrings Sensation.

Du ligger på en speciell kudde där det finns plats för bebis-magen.

Massagen är lämplig från v. 12 och till graviditetens sista dag.


Healingmassage:


Massage med inslag av healing, kanske behövs det rensas lite eller fylla på med ny energi. Jag känner in och gör lite av den healing som just nu behövs, men knådar även bort spänningar med massage. Avslappnade och påfyllande. Företagsmassage:


Jag åker ut till ditt företag och ger 25 minuters rygg- och nackmassage. Rimligt är att jag masserar ca. 6 personer per tillfälle. Vanligt är att den anställde betalar en liten del av massagen och företaget bjuder på den resterande summan och rasten massagen kräver. Kontakta mig vid intresse.

Hvita Rum

Ekebergsvägen 37, Getinge

073-028 37 44

info@hvitarum.se

www.facebook.com/hvitarum