Healing


En stilla stund att rensa ut och fylla på med ny kraft. Du kan även få lite goda råd för ditt eget bästa.


Healingen rensar bort och fyller på med ny kraft. Healing är ett annat ord för läkning. Efter en healing hos mig vill jag du ska känna dig laddad för nya tag i livet. Det du intuitivt känner att rätt för dig. Du ska känna att en viss sorts läkningsprocess har kommit igång, antingen fysisk eller mental. Vi hämtar kraft från vår moder jord, vi transformerar det vi vill bli av med till ny energi och fyller på med nytt läkande ljus. Vi öppnar upp dina chakras så du blir än mer motagglig för livskraft och kan så ta emot den från allt du möter i naturen, i färger, i människor.
Jag ber om det högsta bästa för dig och skickar energin till dig. Jag är en mellanhand som förmedlar energier. Under healingen får du det högsta bästa i den dos du behöver och det renar/rensar/ läker det som behövs mest för dig just för stunden. Energierna arbetar sedan vidare med dig även efter healingstunden. Det du själv önskar är kanske inte just det som du skulle må bäst utav eller som du kommer vidare i livet utav. Så vill du bli av med din värk i ryggen, men sover väldigt dåligt kanske det är sömnen som först faller på plats. Det är inte du eller jag som bestämmer utan allt enligt din livsplan. Vi kan förstärka det positiva i ditt liv och be om positiva saker ska hända i våra liv, men att oroa sig, känna att man måste, borde eller ska är egentligen ganska onödigt, då livsplanen redan är förutbestämd. Det är egentligen i vilan, i återhämtningen, i acceptansen som de bra sakerna faller på plats.

Jag ger även healing till din aura. I ens aura sitter många känslor samlade, även sedan tidigare liv. Dessa kan ge blockeringar som hämmar dig i livet nu. Jag rensar ut och fyller sedan på med ny kraft.


Så här går det till:

Under healingen får du lligga bekvämt på behandlingsbritsen. Jag håller händerna på din kropp eller ovanpå i din aura och sänder energi till dig medan du vilar. Jag antecknar en del under tiden. Det kan vara det din kropp förmedlar eller goda råd om ditt högsta bästa just nu. Sedan går vi igenom hur vi upplevde det och samtalr kring det. Efter healing kan man få utrensningssymtom, frysa lite, magen kan komma igång, kanske behöver du gråta ut, du kanske behöver vila eller får mycket energi. Det är bra, då släpper spänningar och du känner att du mår bättre. Det är också bra att dricka mycket vatten efter behandlingen för att rensa ut. Min önskan och förhoppning är att du går ifrån Hvita rum uppfylld, lättad och gladare. Att du känner dig manad att ta hand om livet.Jag ger inte healing till dig som är gravid eller ammar. Jag ger heller inte healing till barn under åtta (8) år. Avstå aldrig läkares rekommendationer på grund av healing.


Räkna med att healingen tar 1½ timme.

Pris heling med samtal:  900 kronor

Du kan även välja att boka healing utan samtalsdelen, då får du en stund där jag rensar dig från energier, ger healingkraft och flöjde till kroppen och öppnar och balanser dina chakran. Denna healing tar ca. 45 minuter och kostar 600 kronor.


Distanshealing

Jag ger även distanshealing. Då bestämmer vi en tid för healingen. Du ligger och vilar medan jag sänder till dig under ca 15 minuter. Efteråt ringer jag dig och vi pratar om hur vi upplevde det. Även här fortsätter änglarna att ge dig det högsta bästa.


Distanshealingen är effektiv och kostar 500 kronor. Du betalar gärna med Swish.Mina healingutbildningar har jag gjort hos Maria Hope Rosenlind, www.hopeofavalon.com

och på Gaia Life kursgård hos Ania och Magnus Munay.


Access Bars

Access Bars är en effektiv behandling för att resna blockeringar och få en ny lätt energi. Som att storstäda huvudet. Du ligger på britsen medan jag håller på 32 olika punkter på huvudet som stimulerar akitverar och rensar upp! Under tiden kan vi samtala, eller om du önskar en tyst stund.


Behandlingen tar 60-90 minuter beroende på hur länge jag känner jag ska hålla på punkterna. 

Pris: 900 krHvita Rum

Ekebergsvägen 37, Getinge

073-028 37 44

info@hvitarum.se

www.facebook.com/hvitarum