Healing


En stilla stund att rensa ut och fylla på med ny kraft. Du kan även få lite goda råd för ditt eget bästa.


Healingen rensar bort och fyller på med ny kraft. Healing är ett annat ord för läkning. Efter en healing hos mig vill jag du ska känna dig laddad för nya tag i livet. Att du ska känna att en viss sorts läkningsprocess har kommit igång, antingen fysisk eller mental. Healingen jag ger är en ren och mild form av änglahealing. Jag ger healingen ifrån där allt är ljus och kärlek, detta för att få ren information som är det högsta bästa för dig. Den är inte präglad eller tolkad såsom råden man kan få utav jordbundna andar.Jag ber om det högsta bästa för dig och skickar energin till dig. Jag är en mellanhand som förmedlar de ljusa och härliga energierna. Under healingen får du det högsta bästa i den dos du behöver och det renar/rensar/ läker det som behövs mest för dig just för stunden. Energierna arbetar sedan vidare med dig även efter healingstunden. Det du själv önskar är kanske inte just det som änglarna ser du skulle må bäst utav. Så vill du bli av med din värk i ryggen, men sover väldigt dåligt kanske det är sömnen som först faller på plats. Det är inte du eller jag som bestämmer utan allt enligt din livsplan. Vi kan förstärka det positiva i ditt liv och be om positiva saker ska hända i våra liv, men att oroa sig, känna att man måste, borde eller ska är egentligen ganska onödigt, då livsplanen redan är förutbestämd. Det är egentligen i vilan, i återhämtningen som de bra sakerna faller på plats.

Jag ger även healing till din aura. I ens aura sitter många känslor samlade, även sedan tidigare liv. Dessa kan ge blockeringar som hämmar dig i livet nu. Jag rensar ut och fyller sedan på med ny kraft.


Så här går det till:

Under healingen får du lligga bekvämt på behandlingsbritsen. Jag håller händerna på din kropp eller ovanpå i din aura och sänder energi till dig medan du vilar. Jag antecknar en del under tiden. Det kan vara det din kropp förmedlar eller goda råd om ditt högsta bästa just nu. Sedan går vi igenom hur vi upplevde det och samtalr kring det. Efter healing kan man få utrensningssymtom, frysa lite, magen kan komma igång, kanske behöver du gråta ut, du kanske behöver vila eller får mycket energi. Det är bra, då släpper spänningar och du känner att du mår bättre. Det är också bra att dricka mycket vatten efter behandlingen för att rensa ut. Min önskan och förhoppning är att du går ifrån Hvita rum uppfylld, lättad och gladare. Att du känner dig manad att ta hand om livet.Jag ger inte healing till dig som är gravid eller ammar. Jag ger heller inte healing till barn under åtta (8) år. Avstå aldrig läkares rekommendationer på grund av healing.


Räkna med att healingen tar 1½ timme.

Pris heling med samtal:  900 kronor

Du kan även välja att boka healing utan samtalsdelen, då får du en stund där jag rensar dig från energier, ger healingkraft och flöjde till kroppen och öppnar och balanser dina chakran. Denna healing tar ca. 45 minuter och kostar 600 kronor.


Distanshealing

Jag ger även distanshealing. Då bestämmer vi en tid för healingen. Du ligger och vilar medan jag sänder till dig under ca 15 minuter. Efteråt ringer jag dig och vi pratar om hur vi upplevde det. Även här fortsätter änglarna att ge dig det högsta bästa.


Distanshealingen är effektiv och kostar 500 kronor. Du betalar gärna med Swish.Mina healingutbildningar har jag gjort hos Maria Hope Rosenlind, www.hopeofavalon.comHvita Rum

Skansgatan 16, Slöinge

073-028 37 44

info@hvitarum.se

www.facebook.com/hvitarum