Behandlingar


På  Hvita Rum kan jag erbjuda olika typer av behandlingar. Massage, raindrop-behandling, healing, vägledande samtal, ansiktsbehandling, vaxning och snygga till dina bryn.


Just nu är inte alla dessa tjänster bokningbara via bokningssidan, men kontakta mig gärna vid önskemål.Känner du dig slut, trött, värk i kroppen? Kanske behöver du en lugn avslappnande massage?

Har din kropp tränat hårt? Boka en massage. Hvita rum använder oljor som naturligt förstärker effekten på massagen. Lavendel som lugnar, pepparmint som stimulerar eller kanske vintergröna som verkar ortopediskt. Erbjuder även massage till dig som är gravid.


Vill du känna dig ompysslad och omhändertagen? Då är en ansiktsbehandling med kärleksfulla produkter och mjuk massage lösningen.


Har du återkommande värk eller sjukdomar? Känner du dig låg och nere? Har du många frågor kring livet? Prova i så fall en healingbehandling. Hvita Rums miljö erbjuder garanterat en lugn stund med energipåfyllning.


Vill du hitta ett sätt att känna inre lugn, lyssna på din kropp, få goda råd och budskap. Kom på en meditationskväll och träffa likasinnade! Här finns även en kväll då och då med qigong där kroppen får röra sig lungt och vilsamt för att ge läkning och ny energi.


Sitter du fast i ett beteendemönster? Hamnar du alltid i samma situationer? Varför blir det alltid såhär? I en djupdykande Resan-behandling får du möjligheten att släppa sådant som blockerar flödet i livet.Hvita Rum

Skansgatan 16, Slöinge

073-028 37 44

info@hvitarum.se

www.facebook.com/hvitarum